Keto scampi i hvitløkssmør med squash-spagetti

Keto scampi i hvitløkssmør med squash-spagetti

I da fikk jeg lyst å lage noe med scampi eller villameireker. Dette er ofte veldig friskt og jeg liker gode krydder i maten.

Det viktigste å tenke på når man skal lage scampi, er at de må være godt tørket av før man steker dem. I tillegg er det viktig å huske på at de krever høy varme OG kort steking. De blir ofte små og tørre om man steker de for lenge.

Her har jeg brukt squash-spagetti, men om du vil ha noe som ligner mer vanlig spagetti, kan du forhåndslage en av mine oppskrifter på pasta.

Keto grunnoppskrift for spagetti og lasagne finner du her
Keto pasta laget med havrefiber finner du her

Meld deg gjerne inn på min lukkede gruppe på Facebook her.

Hvis du vil vite mer om eksogene ketoner som setter deg i ketose innen 59  minutter, kan du enten sende meg en melding på Facebook, eller sende meg en melding på tone@ketotone.

Dette trenger du:

  • 1 pose scampi, ferdig renset
  • 0,5ts sat
  • 0,5ts pepper
  • 100g meierismør
  • 4 fedd hvitløk, knust
  • 1ts oregano eller 2ss fersk
  • 0,5ts chiliflakes, mer om du liker det spicy
  • 0,5 lite pose med roccula, grovskjært
  • 50g revet parmesan
  • 2ss persille, hakket
  • 1 squash
  • 0,5ts salt

Slik gjør du:

  1. Tin rekene, tørk godt av dem og ha de i en bolle med salt og pepper.  Sett til side.
  2. Riv parmesanen, sett til side.
  3. Gjør klar squash-spagetti og tilsett salt. Sett til side.
  4. Ha 20g smør i en høy stekepanne og tilsett hvitløk, oregano og chiliflakes.
  5. Ha i scampi og fres de fort. De skal bli lys rosa. Ha de over i bollen igjen.
  6. Ha i resten av smøret, parmesan, roccula og spagettien. Rør til parmesan har smeltet inn i smøret.
  7. Rør i scampien og server med en gang. Pynt med finhakket persille.

De blir godt med kraft her!

NYT et godt KETO måltid 🙂

Ønsker du vite mer om eksogene ketoner som setter deg i ketose innen 59 minutter, ta gjerne kontakt med meg på Facebook eller på mail: tone@ketotone.no og jeg skal svare deg på det du lurer på

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste oppskrifter