Keto scampi i hvitløkssmør med squash-spagetti

Keto scampi i hvitløkssmør med squash-spagetti

I dag fikk jeg lyst å lage noe med scampi eller argentinske villreker. Dette blir ofte veldig friskt og jeg liker gode krydder i maten.
Vi i Norge kaller jo alle store reker for scampi, men det finnes bedre alternativ til store reker. Argentinske villreker.

I frysedisken finner du flere alternativer til scampi. Her har jeg brukt argentinske villreker. Disse er rå og naturlig rosa i fargen. Samtidig er de ikke fra oppdrett, så disse er villreker. Nesten som rekene du får kjøpt i Spania 🙂

Det viktigste å tenke på når man skal lage reker fra rå tilstand, er at de må være godt tørket av før man steker dem. I tillegg er det viktig å huske på at de krever høy varme OG kort steking. De blir ofte små og tørre om man steker de for lenge.

Her har jeg brukt squash-spagetti, men om du vil ha noe som ligner mer vanlig spagetti, kan du forhåndslage en av mine oppskrifter på pasta.

Keto grunnoppskrift for spagetti og lasagne finner du her
Keto pasta laget med havrefiber finner du her

Meld deg gjerne inn på min lukkede gruppe på Facebook her.

Hvis du vil vite mer om eksogene ketoner som setter deg i ketose innen 59  minutter, kan du enten sende meg en melding på Facebook, eller sende meg en melding på tone@ketotone.

Bli medlem for å lese videre

For å lese mer og få tilgang til flere hundre oppskrifter samt andre fordeler.

eller

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste oppskrifter

Skroll til toppen