Søk

Keto rugbrød i kopp på 90 sekunder

Keto rugbrød i kopp på 90 sekunder

Her har du et superraskt rugbrød baser på rugbrødet jeg har lagt ut før. Dette er en forenklet utgave av dette brødet og inneholder ikke mandler.

Dette ketobrødet anbefales på det varmeste. Det er superenkelt og tar deg vel kanskje 5 min å forberede og 90 sekunder i mikroen.

Enkelt, raskt og litt følelsen av et grovt rugbrød. Det er ikke sikkert du klarer å spise hele til lunsj.

Passer utmerket som tilbehør til supper osv.

Dette brødet kan du bruke både til frokost og lunsj.

Jeg brukte en Mummitroll kopp og det passet perfekt. Delte den opp i 5 deler, da får du tynne skiver.

Meld deg gjerne inn på min lukkede gruppe på Facebook her.

Hvis du vil vite mer om eksogene ketoner som setter deg i ketose innen 59  minutter, kan du enten sende meg en melding på Facebook, eller sende meg en melding på tone@ketotone.no

Dette trenger du:

  • 1ss meierismør, smeltet i koppen
  • ELLER 1ss olivenolje eller kokosolje
  • 5g linfrømel ELLER linfrø (kjøres i mikser)
  • 10g revet ost
  • 10g valnøtter, hakket opp
  • 5g gresskarkjerner
  • 5g chiafrø
  • 0,5ts fiberhusk
  • 0,25ts bakepulver
  • en liten klype salt
  • 1 egg, M
  • noen få dråper sukkerkulør for fargen

Slik gjør du:

  1. Smelt smøret i koppen, evnt ha oljen i koppen.
  2. Kjør linfrø til mel ELLER bruk ferdig linfrømel.
  3. Ha valnøttene grovt.
  4. Bland frøene med bakepulver og salt og bland dette inn i smøret/oljen i koppen. Bruk gjerne en gaffel.
  5. Tilsett egget og bland dette godt før du tilsetter ost.
  6. Ha i noen få dråper sukkerkulør.
  7. Bland alt godt og la det hvile i 30 sekunder.
  8. Kjør den i mikroen i 90 sekunder. Er den litt våt i midten, lar du den stå litt til.

La den hvile i koppen i 1 minutt før du lar den avkjøle på rist.

NYT et godt KETO måltid 🙂

Ønsker du vite mer om eksogene ketoner som setter deg i ketose innen 59 minutter, ta gjerne kontakt med meg på Facebook eller på mail: tone@ketotone.no og jeg skal svare deg på det du lurer på

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste oppskrifter