Keto pølseform med bacon og ost

Keto pølseform med bacon og ost

Dette er en skikkelig god hverdagsmiddag!!! Og det gjør heller ikke noe om det blir rester. Varm opp en bit til frokost eller lunsj 🙂

Når man lever keto, blir det jo sagt at man ikke skal spise blandingsprodukter som har mer enn 5g karbohydrater pr 100g.

Jeg har lest innholdet i mange typer pølser og det er en produsent som faktisk leverer her:

Folkets chorizo:

  • fett: 23,3g
  • Karbohydrat: 4,2g
  • Protein: 12,9g

Folkets bacon og ost:

  • fett: 22,1g
  • Karbohydrat: 3,0g
  • Protein: 14,4g

Disse har lite karbohydrater og har mye fett og protein.

Les alltid bakpå varene for å sjekke karboinnholdet.

Dette trenger du:

  • 6 egg
  • 150g revet cheddar
  • 1dl kremfløte
  • 6 stk choritzo pølser fra Folkets (2 pakker)
  • 1 liten løk
  • 2 hvitløk
  • 3 sjampinjong
  • 4 skiver bacon, delt i små bilter
  • 0,5ts salt
  • 1 ts pepper
  • urter, jeg brukte bladpersille

Slik gjør du:

  1. Sett ovnen på 180 grader.
  2. Del pølsene i skiver og stek de til de har fått skorpe. Ha de over i en ildfast form.
  3. Del soppen i tynne skiver og stek i restene av smør fra pølsene. Ha over i formen.
  4. Finhakk løk og hvitløk og stek dette til det er helt mykt. Ca 10 minutter. Ha over i formen.
  5. Skjær bacon i små biter og stek denne også. Ha over i formen.
    Keto pølseform med bacon og ost
    Alt er ferdig stekt
  6. Riv ost og bland denne ned i formen.
  7. Hell eggeblandingen over.Keto pølseform med bacon og ost
  8. Bland alt godt og ha litt ost på toppen og sett formen inn i ovnen. Stek i ca 20 minutter.
    Keto pølseform med bacon og ost
    Klar for ovnen