Keto pølseform med bacon og ost
Dette er en skikkelig god hverdagsmiddag!!! Og det gjør heller ikke noe om det blir rester. Varm opp en bit til frokost eller lunsj 🙂
Når man lever keto, blir det jo sagt at man ikke skal spise blandingsprodukter som har mer enn 5g karbohydrater pr 100g.
Jeg har lest innholdet i mange typer pølser og det er en produsent som faktisk leverer her:
Folkets chorizo:
- fett: 23,3g
- Karbohydrat: 4,2g
- Protein: 12,9g
Folkets bacon og ost:
- fett: 22,1g
- Karbohydrat: 3,0g
- Protein: 14,4g
Disse har lite karbohydrater og har mye fett og protein.
Les alltid bakpå varene for å sjekke karboinnholdet.
Dette trenger du:
- 6 egg
- 150g revet cheddar
- 1dl kremfløte
- 6 stk choritzo pølser fra Folkets (2 pakker)
- 1 liten løk
- 2 hvitløk
- 3 sjampinjong
- 4 skiver bacon, delt i små bilter
- 0,5ts salt
- 1 ts pepper
- urter, jeg brukte bladpersille
Slik gjør du:
- Sett ovnen på 180 grader.
- Del pølsene i skiver og stek de til de har fått skorpe. Ha de over i en ildfast form.
- Del soppen i tynne skiver og stek i restene av smør fra pølsene. Ha over i formen.
- Finhakk løk og hvitløk og stek dette til det er helt mykt. Ca 10 minutter. Ha over i formen.
- Skjær bacon i små biter og stek denne også. Ha over i formen.
Alt er ferdig stekt - Riv ost og bland denne ned i formen.
- Hell eggeblandingen over.
- Bland alt godt og ha litt ost på toppen og sett formen inn i ovnen. Stek i ca 20 minutter.
Klar for ovnen

2 kommentarer
Dette har jeg lyst til å prøve
Så bra! Håper du blir fornøyd 🙂