Keto pannerett med squash og aubergine

Keto pannerett med squash og aubegine

Dette er en alt-i ett gryte som du fint lager på 30-40 minutter. Du kan enten lage hele i stekepannen og avslutte med å legge lokk på, ELLER du kan avslutte det hele i en ildfast form i ovnen. Du velger.

Jeg liker denne retten ekstra godt, da den har både kjøtt, grønnsaker og ost i en god blanding. Den er mettenes og egner seg fint til oppvarming som lunsj dagen etter.

Den kan også fryses ned og varme opp igjen forsiktig.

Meld deg gjerne inn på min lukkede gruppe på Facebook her.

Hvis du vil vite mer om eksogene ketoner som setter deg i ketose innen 59  minutter, kan du enten sende meg en melding på Facebook, eller sende meg en melding på tone@ketotone.no

Meld deg gjerne inn på min lukkede gruppe på Facebook her.

Ønsker du vite mer om eksogene ketoner som setter deg i ketose innen 59 minutter, ta gjerne kontakt med meg på Facebook eller på mail: tone@ketotone.no og jeg skal svare deg på det du lurer på.

Her har du det ferdige resultatet.

Dette trenger du:

  • 1liten løk, finhakket
  • 3 fedd hvitløk, finhakket
  • 600g kjøttdeig
  • 0,5 squash, revet i strimler
  • 0,5 aubergine, delt i skiver
  • 1ss oregano
  • 2ts soyasaus
  • 1ts pepper
  • salt (smak til før du har det i en bolle)
  • 4egg
  • 200g div revet ost
  • evnt litt cayenne på eggeplommen

Slik gjør du:

  1. Del opp løk og hvitløk.
  2. De squash i to og fjern det bløte i midten med en skje. Riv den på et grovt rivjern. 
  3. Del aubergine i skiver og strø litt salt på. La ligge 5 minutter. Skyll av og tørk med et kjøkkenpapir.
  4. Stek løk og hvitløk mykt i litt olje.
  5. Tilsett kjøttdeig og eventuelt litt mer olje og stek til det er brunt.
  6. Ha i soyasaus, og krydder og rør godt. Hell det over i en bolle. Bland squashen sammen med kjøttblandingen.
  7. I samme stekepanne legger du nå skivede squash og steker disse forsiktig på begge sider.
  8. Ha kjøttblandingen over i stekepannen igjen.
  9. Lag 4 små groper og hell et egg i hver.
  10. Ha litt salt og pepper på hvert egg. (eventuelt litt cayenne)
  11. Strø ost over det hele og sett på lokk.
  12. Retten er ferdig når egget har fått riktig konsistens og osten er smeltet.

Alternativt fra punkt 8. : ha alle ingrediensene i en ildfast form og stek på 220 grader i ca 10 minutter.

NYT et godt KETO måltid 🙂

Ønsker du vite mer om eksogene ketoner som setter deg i ketose innen 59 minutter, ta gjerne kontakt med meg på Facebook eller på mail: tone@ketotone.no og jeg skal svare deg på det du lurer på 🙂

Siste oppskrifter