Keto ostefylte kyllingbryst med kremet saus
Ostefylte kyllingbryst er virkelig keto. Jeg bruker en krydderost, for eksempel med pepper, urter eller afrikansk fra Tine.
Når jeg deler kyllingbrystet, legger jeg kniven flat og skjærer på den tykkeste siden av brystet. Da blir bunnen en blanding av “indrefileten” og noe av selve brystet.
Pass på at du klarer å beholde kremen mest mulig inni brystet, da blir det ikke så mye gris i stekepannen 🙂 Hvis det renner noe ut, er ikke det så farlig, for det lager du jo saus av uansett 🙂
Jeg har flere liknende oppskrifter inne på siden her, men med litt andre smaker og kanskje en annen del av kyllingen.
https://www.ketotone.no/kylling-i-kremet-saus-med-sitron-og-hvitlok/
eller https://www.ketotone.no/kylling-overlar-stekt-i-urter-med-flotesaus/
Meld deg gjerne inn på min lukkede gruppe på Facebook her.
Hvis du vil vite mer om eksogene ketoner som setter deg i ketose innen 59 minutter, kan du enten sende meg en melding på Facebook, eller sende meg en melding på tone@ketotone.no
Bli medlem for å lese videre
For å lese mer og få tilgang til flere hundre oppskrifter samt andre fordeler.