Søk

Keto ostefylte kyllingbryst med kremet saus

Keto ostefylte kyllingbryst med kremet saus

Ostefylte kyllingbryst er virkelig keto. Jeg bruker en krydderost, for eksempel med pepper, urter eller afrikansk fra Tine.

Når jeg deler kyllingbrystet, legger jeg kniven flat og skjærer på den tykkeste siden av brystet. Da blir bunnen en blanding av «indrefileten» og noe av selve brystet.

Pass på at du klarer å beholde kremen mest mulig inni brystet, da blir det ikke så mye gris i stekepannen 🙂 Hvis det renner noe ut, er ikke det så farlig, for det lager du jo saus av uansett 🙂

Jeg har flere liknende oppskrifter inne på siden her, men med litt andre smaker og kanskje en annen del av kyllingen.
https://www.ketotone.no/kylling-i-kremet-saus-med-sitron-og-hvitlok/
eller https://www.ketotone.no/kylling-overlar-stekt-i-urter-med-flotesaus/

Meld deg gjerne inn på min lukkede gruppe på Facebook her.

Hvis du vil vite mer om eksogene ketoner som setter deg i ketose innen 59  minutter, kan du enten sende meg en melding på Facebook, eller sende meg en melding på tone@ketotone.no

Her har du det ferdige resultatet.

Dette trenger du:

  • 3 store kyllingbryst
  • 1 boks Tine kremost 125g, velg smak selv
  • salt, pepper og cayenne for krydring av kylling
  • 1ss olje + 1ss meierismør til steking
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 1dl kremfløte
  • 1ts kyllingfond
  • 2ss revet parmesan

Slik gjør du:

  1. Del kyllingbrystene på langsiden der de er tykkest. Ikke skjær helt igjennom. De skal henge sammen.
  2. Smør kremost på innsiden og brett «lokket» over bunnen.
  3. Krydre kyllingenbrystene på begge sider. Stek den i smør og olje på middels varme til du har god farge. Snu den og stek på andre siden. Det er ikke viktig at den er gjennomstekt, da den skal koke i sausen senere.
  4. Ta kyllingbrystene over på en tallerken.
  5. Stek hvitløk et par minutter og tilsett fløte, fond og parmesan. La sausen koke 1 minutt og smak den til med evnt mer pepper og salt.
  6. Ha kyllingbrystene over i sausen og sett på lokket. Kok på middels varme i 10 minutter. Ta av lokket og kok videre i 5 minutter. Brystet skal nå være gjennomstekt. Er det litt rosa fremdeles, kok det noen minutter til.

Server med en god salat.

Meld deg gjerne inn på min lukkede gruppe på Facebook her.

Hvis du vil vite mer om eksogene ketoner som setter deg i ketose innen 59  minutter, kan du enten sende meg en melding på Facebook, eller sende meg en melding på tone@ketotone.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste oppskrifter