Keto mini-skillingsboller eller kanel i svingene​

Keto mini-skillingsboller eller kanel i svingene

Sukkerfrie Ketovennlige kanelsnurrer.
Hvis du får lyst på skillingsboller til kaffen er disse skikkelig gode. De er laget med kokosmel fra  Funksjonell Mat.
Disse tar bare 20 minutter å lage!! Tenk deg det? Det er noe annet enn å lage de med gjær? Heve, rulle ut, heve igjen og så steke.
Jeg sier ikke at de smaker helt likt, men om du er på jakt etter noe godt til kaffen, er disse garantert en suksess.
Mange lavkarbo kanelbolleoppskrifter bruker mandelmel eller til og med knuste makadamia-nøtter i deigen, men kokosmel gir en bedre konsistens og mild sødme.
Finesse bakesukker, kokosmel og Stevia dråper med vaniljesmak kan du blant annet kjøpe her
 

Dette trenger du:

Deig:

  • 220g mozarella 
  • 2 egg
  • 80g Philadelfia smøreost
  • 0,5ts vanilje stevia flytende
  • 100g kokosmel
  • 15g bakepulver
  • 50g Finesse bakesukker

Kanelfyll:

  • 1-2sssmør
  • 1ss sukring gold
  • 1ss kanel

Slik gjør du:

  1. Forvarm ovnen til 180 grader.
  2. Ha mozzarella og kremost i en bolle og smelt den i en mikrobølgeovn  1,5-2 minutter.
  3. Ha i resten av ingrediensene og kjør med håndmikser eller rør godt for hånd.
  4. Plasser deigen på et bakapapir og legg et annet bakepapir oppå. Kjevle den ut tynt til den er helt ut i kantene på papiret.
  5. Smør godt med smør på og fordel kanel og sukrin gold over smøret.
  6. Rull den sammen og del den i 1 cm tykkelse. Ha den på en bakeplate dekket med bakepapir og trykk dem litt ned.
  7. Stekes på midterste rille i 10-15 minutter.
  8. Avkjøles på rist.

Siste oppskrifter