Søk

Keto lettsaltet torsk med stekt sellerirot og bacon

Keto lettsaltet torsk med stekt sellerirot og bacon

Dette er en variant av lettsaltet torsk som passer helt inn i den ketogene dietten. Det er blitt skrevet en del om sellerirot i det siste og hvor mange ulike muligheter det er å lage mat av den.

Her har jeg stekt bacon først, så stekt selleriroten og så stek det sammen til slutt. Smaken blir fortreffelig og anbefales 🙂 Det passer veldig godt sammen med både lettsaltet torsk og skrei.

Meld deg gjerne inn på min lukkede gruppe på Facebook her.

Hvis du vil vite mer om eksogene ketoner som setter deg i ketose innen 59  minutter, kan du enten sende meg en melding på Facebook, eller sende meg en melding på tone@ketotone.no

Meld deg gjerne inn på min lukkede gruppe på Facebook her.

Ønsker du vite mer om eksogene ketoner som setter deg i ketose innen 59 minutter, ta gjerne kontakt med meg på Facebook eller på mail: tone@ketotone.no og jeg skal svare deg på det du lurer på.

Her har du det ferdige resultatet.

Dette trenger du:

 • 2 pakker Lerøy lettsaltet torsk
 • vann med 1ss sitron til trekking av fisken
 • 300g sellerirot, delt i terninger
 • 1 liten fedd hvitløk, finhakket (kan sløyfes)
 • 1 pakke bacon, 120g eller liknende
 • 50g meierismør
 • 0,5ts svart pepper

Slik gjør du:

 1. Del bacon i passe store biter, ca 1-1,5cm bredde.
 2. Rens og del selleriroten i 1cm terninger.
 3. Finhakk evnt hvitløk og del vårløk i staver.
 4. Stek bacon i en stekepanne. Her trenger du ikke bruke smør eller olje, da baconet ofte har nok fett til å steke uten.
 5. Ta baconet ut av stekepannen, tilsett smør og sellerirot og stek denne til den har fin skorpe på alle sider. Test med en kniv at den er gjennom stekt. Krydre med pepper. Ha i vårløk og bacon og rør rundt. La stå på svak varme og holde seg varmt til fisken er ferdig.
 6. Kok opp vann med litt sitron. (IKKE SALT) Skru ned varmen og trekk fisken i 8-10 minutter. Legg alltid den tykkest biten i først og la trekke 2-3 min lenger enn den tynne (om det er forskjell på bitene) Den skal AKKURAT skive seg når du sjekker om den er ferdig. Ikke la det ligge for lenge, da den da blir tørr.
 7. Legg bitene over på et kjøkkenpapir så du får av vannet før du serverer.

Server umiddelbart.

NYT et godt KETO måltid 🙂

Ønsker du vite mer om eksogene ketoner som setter deg i ketose innen 59 minutter, ta gjerne kontakt med meg på Facebook eller på mail: tone@ketotone.no og jeg skal svare deg på det du lurer på 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste oppskrifter