Keto kyllingbryst med kremost, squash og sopp
Dette er en middag som er rask å lage og som du garantert vil like. Kanskje litt drøyt å si det? Ja, men jeg har enda ikke opplevd noen som sier æsj til saftig, smaksrik kyllingbryst med godt og sundt tilbehør.
Du velger selv hvilken smøreost du vil ha inni kyllingbrystet. Jeg varierer ofte, og noen ganger lager jeg min egen kryddervariant med friske urter, hvitløk, chili osv.
For å få saftig kyllingbryst er det viktig å først steke de så de har god skorpe på begge sider. Etter det kan du skru ned litt på varmen. Stek den gjerne til du du ser at den er akkurat IKKE rosa i kjøttet lenger når du løfter på “indrefileten”. Steker du den for lenge, blir den lett tørr.
Meld deg gjerne inn på min lukkede gruppe på Facebook her.
Ønsker du vite mer om eksogene ketoner som setter deg i ketose innen 59 minutter, ta gjerne kontakt med meg på Facebook eller på mail: tone@ketotone.no og jeg skal svare deg på det du lurer på.
Bli medlem for å lese videre
For å lese mer og få tilgang til flere hundre oppskrifter samt andre fordeler.