Keto halloumi wraps

Keto halloumi wraps

Disse wrapsene er helt utrolig gode. Du kan ha hva du vil i dem. 

De tar kort tid å lage, og de kan oppbevares i kjøleskap i 2-3 dager. Ta de ut og varm forsiktig i mikroen.

Forslag til forskjellige wraps:

  • isbergsalat og eggesalat
  • BLT
  • Club Sandwith
  • Kyllingsalat
  • kyllingpålegg og avokado

Dette trenger du:

  • 0,5 pakke halloumi (ca 100g)
  • 2 egg
  • 0,5ts salt

Eggesalat:

  • 2 egg
  • 2ss ekte majones
  • 0,5ts pepper
  • 1ss gressløk eller finhakket vårløk
  • 0,5ts salt
  • 0,5stk avokado, kan sløyfes
  • evnt litt dijonsennep (ikke for mye)

Slik gjør du:

  1.  Kjør alt i blenderen til det er helt glatt røre.
  2. Stekes i olje eller smør i en stekepanne: 
  3. Spre røren utover, ha på lokk, ta av lokket når den skal snus og stek andre siden uten lokk. Blir 4 stk.
  4. Når de er stekt, legg på en tallerken.

Eggesalat:

  1. Kok eggene i 8 minutter, avkjøl i kaldt vann og skrell dem.
  2. Del de opp i den størrelsen du ønsker på bitene. gjør det samme med avokadoen.
  3. Bland alle ingrediensene sammen.

Servér wrap med isbergsalat og eggesalat.

Stikkord

Siste oppskrifter