Keto halloumi wraps
Disse wrapsene er helt utrolig gode. Du kan ha hva du vil i dem.
De tar kort tid å lage, og de kan oppbevares i kjøleskap i 2-3 dager. Ta de ut og varm forsiktig i mikroen.
Forslag til forskjellige wraps:
- isbergsalat og eggesalat
- BLT
- Club Sandwith
- Kyllingsalat
- kyllingpålegg og avokado
Dette trenger du:
- 0,5 pakke halloumi (ca 100g)
- 2 egg
- 0,5ts salt
Eggesalat:
- 2 egg
- 2ss ekte majones
- 0,5ts pepper
- 1ss gressløk eller finhakket vårløk
- 0,5ts salt
- 0,5stk avokado, kan sløyfes
- evnt litt dijonsennep (ikke for mye)
Slik gjør du:
- Kjør alt i blenderen til det er helt glatt røre.
- Stekes i olje eller smør i en stekepanne:
- Spre røren utover, ha på lokk, ta av lokket når den skal snus og stek andre siden uten lokk. Blir 4 stk.
- Når de er stekt, legg på en tallerken.
Eggesalat:
- Kok eggene i 8 minutter, avkjøl i kaldt vann og skrell dem.
- Del de opp i den størrelsen du ønsker på bitene. gjør det samme med avokadoen.
- Bland alle ingrediensene sammen.
Servér wrap med isbergsalat og eggesalat.