Marinert kyllingbryst på grillen med chili-aiioli
Når du har rester av grillet kylling kan du for eksempel lage en cæsarsalat eller en kyllingsalat.
Cæsarsalat er faktisk keto 🙂
Meld deg gjerne inn på min lukkede gruppe på Facebook her.
Ønsker du vite mer om eksogene ketoner som setter deg i ketose innen 59 minutter, ta gjerne kontakt med meg på Facebook eller på mail: tone@ketotone.no og jeg skal svare deg på det du lurer på.
Dette trenger du:
- rester av grillet kylling
- rester av chili-aioli
- 2ss seterrømme
- 1ss sitron
- 1 pakke bacon
- 1 romano salat
- agurk
- rød paprika
- parmesan
- 2ss gresskarkjerner
Dressing (om du ikke har rester av chili-aioli):
- 1dl majones
- 2 fedd hvitløk, knust
- 0,5ts chilipulver
- 1ss sitron
- 2ss seterrømme

Slik gjør du:
- Del kyllingen i skiver.
- Bland sammen dressingen.
- Stek bacon i ønsket størrelse og konsistens.
- Lag en salat og bland inn dressing.
- Server det hele med revet parmesan og noen gresskarkjerner.
NYT et godt KETO måltid 🙂
Ønsker du vite mer om eksogene ketoner som setter deg i ketose innen 59 minutter, ta gjerne kontakt med meg på Facebook eller på mail: tone@ketotone.no og jeg skal svare deg på det du lurer på 🙂