Keto cæsarsalat med marinert kyllingbryst og parmesan

Marinert kyllingbryst på grillen med chili-aiioli

Når du har rester av grillet kylling kan du for eksempel lage en cæsarsalat eller en kyllingsalat.

Cæsarsalat er faktisk keto 🙂

Meld deg gjerne inn på min lukkede gruppe på Facebook her.

Ønsker du vite mer om eksogene ketoner som setter deg i ketose innen 59 minutter, ta gjerne kontakt med meg på Facebook eller på mail: tone@ketotone.no og jeg skal svare deg på det du lurer på.

Dette trenger du:

  • rester av grillet kylling
  • rester av chili-aioli
  • 2ss seterrømme
  • 1ss sitron
  • 1 pakke bacon
  • 1 romano salat
  • agurk
  • rød paprika
  • parmesan
  • 2ss gresskarkjerner

Dressing (om du ikke har rester av chili-aioli):

  • 1dl majones
  • 2 fedd hvitløk, knust
  • 0,5ts chilipulver
  • 1ss sitron
  • 2ss seterrømme

Slik gjør du:

  1. Del kyllingen i skiver.
  2. Bland sammen dressingen.
  3. Stek bacon i ønsket størrelse og konsistens.
  4. Lag en salat og bland inn dressing.
  5. Server det hele med revet parmesan og noen gresskarkjerner.

NYT et godt KETO måltid 🙂

Ønsker du vite mer om eksogene ketoner som setter deg i ketose innen 59 minutter, ta gjerne kontakt med meg på Facebook eller på mail: tone@ketotone.no og jeg skal svare deg på det du lurer på 🙂

Siste oppskrifter