Keto brie med karamelliserte valnøtter
Denne desserten har jeg lenge tenkt å gjøre keto. Jeg har tenkt på hvordan jeg skal lagen den med karamellsaus UTEN at blodsukkeret stiger.
Heldigvis finnes det noe som heter Finesse Bakesukker. Denne er dobbelt så søt som vanlig sukker, men karamelliseres enda raskere.
For å lage karamellsaus, tilsetter jeg litt smør til slutt og rører dette godt inn.
Meld deg gjerne inn på min lukkede gruppe på Facebook her.
Hvis du vil vite mer om eksogene ketoner som setter deg i ketose innen 59 minutter, kan du enten sende meg en melding på Facebook, eller sende meg en melding på tone@ketotone.no
Meld deg gjerne inn på min lukkede gruppe på Facebook her.
Ønsker du vite mer om eksogene ketoner som setter deg i ketose innen 59 minutter, ta gjerne kontakt med meg på Facebook eller på mail: tone@ketotone.no og jeg skal svare deg på det du lurer på.
Dette trenger du:
- 1 liten pakke brie eller camenbert
- 50g valnøtter, grovhakket
- 2ss finesse bakesukker
- 1ss meierismør
- en lite klype salt
Slik gjør du:
- Sett ovnen på 220 grader.
- Hakk nøttene grovt og stek de i tørr panne i 3-5 minutter. Ha de over på en tallerken.
- Ha i bakesukker i et kjele og smelt dette. Ha i nøttene. Når det har begynt å få litt farge (DETTE GÅR VELDIG FORT) rører du inn meierismør og salt.
- Skru ned varmen på det minste og la stå og holde seg varmt.
- Ha osten over i en eller to små ildfaste former.
- Stek de i ca 10 minutter.
- Ta ut og hell over karamellsausen.
Server umiddelbart.
NYT et godt KETO måltid 🙂
Ønsker du vite mer om eksogene ketoner som setter deg i ketose innen 59 minutter, ta gjerne kontakt med meg på Facebook eller på mail: tone@ketotone.no og jeg skal svare deg på det du lurer på 🙂