Kamskjell med avokadokrem og valnøttsalat
Kamskjell med avokadokrem og valnøttsalat er en litt anderledes versjon av en forrett.
Avokadokrem føler jeg ofte er assosiert med meksikanske retter. Her er den en mild krem som passer utmerket til resten av tilbehøret.
Det er viktig å ikke steke kamskjellene på for svak varme, slik at de blir gjennomstekt. Velg heller høy varme, og legg de i når pannen er varm. Da trenger de 1 min på hver side. Da vil kamskjellene være fløyel og ikke kjennes ut som gummi når du spiser dem.
Valnøttsalaten gir en litt spiss på retten. Chevre ost er en frisk ost som passer vekdig godt til resten.
Ønsker du forslag til en dessert med chevre, finner du en her: https://www.ketotone.no/lun-chevre-med-karamellsaus-alla-ketotone/
Meld deg gjerne inn på min lukkede gruppe på Facebook her.
Hvis du vil vite mer om eksogene ketoner som setter deg i ketose innen 59 minutter, kan du enten sende meg en melding på Facebook, eller sende meg en melding på tone@ketotone.no
Bli medlem for å lese videre
For å lese mer og få tilgang til flere hundre oppskrifter samt andre fordeler.