Italiensk kjøttsaus laget på 30 minutter

Det er ingen hemmelighet at her i familien liker vi all type pasta.

For meg skal en kjøttsaus ha gode, kraftige Italienske smaker. Man skal ikke være redd for å krydre og for å få den gode tomatsmaken, lar jeg tomatpurèen steke noen minutter i kjelen før jeg tilsetter resten av ingrediensene.

Dette er en grunnoppskrift hvor du kan variere med pasta i mange varianter.

På bildet har jeg brukt squash i stedet for spagetti. Det finnes flere typer rivjern som lager tynne strimler med “spagetti” av squash. Enkelt og greit; lag spagettien og legg det du ønsker på tallerken. Hell varm pastasaus over.

Det er vanskelig å ikke ta en porsjon nummer 2 🙂

Min grunnoppskrift til spagetti og pasta, finner du her: Grunnopskrift

Min oppskrift på pizzasnurrer, finner du her:Pizzasnurrer

Meld deg gjerne inn på min lukkede gruppe på Facebook her.

Hvis du vil vite mer om eksogene ketoner som setter deg i ketose innen 59  minutter, kan du enten sende meg en melding på Facebook, eller sende meg en melding på tone@ketotone.no

Bli medlem for å lese videre

For å lese mer og få tilgang til flere hundre oppskrifter samt andre fordeler.

eller

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste oppskrifter

Skroll til toppen