Indrefilet med sellerirotpurè og rødvinssaus
Min bursdagsmiddag ble en 5-retter med indrefilet med sellerirotpurè og rødvinssaus som hovedrett.
Jeg har fokusert på at denne skal holde seg godt innafor på karbohydrater. Det er kun 1dl rødvin i denne og den rødvinen jeg har valgt, har under 3g restsukker pr 100g. I tillegg kokes jo alkoholen ut av vinen.
Dette ble en veldig kraftig og god middag. Indrefileten var langtidsmørnet og opplevdes som fløyel i konsistensen. Sausen hadde akkurat nok smak til at den ikke overdøvet. Tilbehør var her steinsopp plukket i skogen forrige sommer og spinat. Du kan også bruke aromasopp, kantareller eller sjampinjong.
Meld deg gjerne inn på min lukkede gruppe på Facebook her.
Hvis du vil vite mer om eksogene ketoner som setter deg i ketose innen 59 minutter, kan du enten sende meg en melding på Facebook, eller sende meg en melding på tone@ketotone.no
Bli medlem for å lese videre
For å lese mer og få tilgang til flere hundre oppskrifter samt andre fordeler.