Indrefilet med fløtegratinert sellerirot og fløtesaus med trøffel

Indrefilet med fløtegratinert sellerirot og fløtesaus med trøffel

Vi fikk tak i fersk, norsk indrefilet av okse i OBS før jul. Denne har allered vært prøvd en gang med god hell. Skikkelig saftig.

I dag hadde vi besøke av Axel (sønn) og samboer Amanda og da var det helt på sin plass å lage en skikkelig god middag.

Jeg hadde et glass med svart trøffel i skapet og bestemte meg for å lage noe av denne. Den heter “Salsa de trufa Negra”. Du kan sikkert få den på Meny eller en annen matbutikk. Har ikke sjekket, da jeg kjøpte vår på Color Line.

Bli medlem for å lese videre

For å lese mer og få tilgang til flere hundre oppskrifter samt andre fordeler.

eller

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste oppskrifter

Skroll til toppen