Helstekt and med smak av jul

Helstekt and med smak av jul

I år valgte vi en litt annen variant av julemiddag. And er noe de bruker på juleaften i Danmark.

Siden vi ikke kunne samle alle barna på selve juleaften, laget vi jul 12. desember i stedet for. Da hadde vi pinnekjøtt. Saltet, tørket og røkt av oss.

Da juleaften nærmet seg, kjente vi på at det hadde vært godt med noe helt annet. Pinnekjøtt hadde vi hatt – rakfisk hadde vi hatt – spekemat hadde vi hatt, lutefisk hadde vi hatt –  til og med smalahove 🙂

I fryseren hadde jeg en andebryststek som jeg tok ut. Jeg tok ut et ekstra andebryst, siden vi skulle være 3 på juleaften.

Oppskriften kom jeg på etter mye fundering på hvordan jeg kunne lage den litt mer “julete”

DETTE ER DEN BESTE ANDA JEG HAR SMAKT!!!

Nydelig mør, men crispy skinn og en helt nydelig saus med smaken av jul!!

Håper den faller i smak hos dere også 🙂

Eksempel på annen oppskift på and, finer du her

Ønsker du en skikkelig god rødkål, kan du lage den selv med denne oppskriften.

Bli medlem for å lese videre

For å lese mer og få tilgang til flere hundre oppskrifter samt andre fordeler.

eller

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste oppskrifter

Skroll til toppen