Helgrillet kylling med urter og grønnsaker
Sommeren kommer og det er på tide å begynne grillsesongen. Jeg liker å lage hel kylling i mange varianter. Hele vinteren lager jeg gjerne denne i ovnen på kjøkkenet, men når det er mulig å grille ute, gjør jeg heller det. Smaken blir SÅ god!!!
Når du skal ha gjester, er helstekt kylling faktisk veldig bra middag. Spesielt når den en krydret med masse urter. Denne er med 2 kyllinger.
En av mine spesialiteter, er helstekt kylling i ovnen med urteskinn. Jeg lager en paste av urter jeg har tilgjengelig, åpner opp skinnet på brystet (og evnt helt ned til låret) og heller pasten inni.
Så klart har jeg mange varianter av denne, så bare vent, det kommer flere 🙂
Før la jeg kyllingen på en seng av båtpoteter, gulerøtter, løk osv. Alle de grønnsakene som er med på å øke blodsukkeret.
Nå bruker jeg mer spinat, brokkoli, blomkål, knutekål etc. Som ikke inneholder så mye karbohydrater. Her er det bare å ha på grønnsaker.
Her er link til en annen versjon av denne, stekt i ovnen.
Får du rester av kylling? Hva med å lage en kyllingsalat?
Bli medlem for å lese videre
For å lese mer og få tilgang til flere hundre oppskrifter samt andre fordeler.