Grove rundstykker alla Ketotone

Grove rundstykker alla KetoTone

Jeg liker å teste ut forskjellige alternativer som gjør at det blir enklere å lage brød og rundstykker når man lever ketogent. Her har jeg igjen tatt utgangspunkt i Eldorado sin frømiks. Denne er rett og slett helt perfekt som grunnlag til dette.
Når du steker disse i ovnen, fylles kjøkkenet med en nydelig brødduft. Rundstykkene blir veldig gode.
 
Oppskrifter på flere brød, knekkebrød og rundstykker, finner du her
Meld deg gjerne inn på min lukkede gruppe på Facebook her.

Ønsker du vite mer om eksogene ketoner som setter deg i ketose innen 59 minutter, ta gjerne kontakt med meg på Facebook eller på mail: tone@ketotone.no og jeg skal svare deg på det du lurer på. Jeg selger disse.

Dette trenger du:

  • 1 pakke Eldorado frømiks
  • 50g mandelmel
  • 10g bakepulver
  • 25g fiberhusk
  • 1ts salt
  • 4 egg, L
  • 15g majones
  • 125g kremost naturell
  • 30 g yoghurt
  • 130g cottage cheese
  • 10g eplecideredikk

Slik gjør du:

  1. Sett ovnen på 225 grader over og undervarme.
  2. Ha alle tørre ingredienser i en bolle og bland godt.
  3. Ha alle våte ingredienser i en kjøkkenmaskin og kjør det til kremosten har blandet seg med resten.
  4. Hell alt det våte i bollen med det tørre og rør dette godt sammen med en sleiv eller slikkepott.
  5. La hvile i 10 minutter.
  6. Ha bakepapir på en plate og smør bakepapiret med litt olivenolje.  
  7. Jeg beregner ca 50 g deig til hvert rundstykke. Ha olje på hendene og form de avlange og flate.
    På dette bildet hadde jeg ikke bakepapir, men la de på oljet bakeplate. Det anbefales IKKE, da de satte seg fast 🙂
  8. Stek på 225 grader i 15-20 min minutter. De skal få en brun skorpe.
  9. Avkjøl på en rist.

NYT et godt KETO måltid 🙂

Ønsker du vite mer om eksogene ketoner som setter deg i ketose innen 59 minutter, ta gjerne kontakt med meg på Facebook eller på mail: tone@ketotone.no og jeg skal svare deg på det du lurer på 🙂 Jeg selger disse.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste oppskrifter

Skroll til toppen