Greske lammekarbonader med fetaostsaus og blomkålris

Greske lammekarbonader med fetaostsaus og blomkålris

Har du lyst til lage noe gresk inspirert? Disse greske lammekarbonadene er enkle å lage, tar ikke lang tid og smaker veldig godt.

Som du sikkert har skjønt nå, så liker jeg å eksperimentere litt på kjøkkenet. Jeg lager nesten aldri den samme middagen. Hodet er fullt av nye ideer hele tiden.

I di fleste matbutikker får du kjøpt lammekjøttdeig. Denne kan jo brukes til en gryterett, men hvorfor ikke lage noe som minner om Hellas, og som oppleves lett, selv om det er keto?

2 pakker lammekjøttdeig holder til 5 karbonader. 

Denne passer utmerket som lunsj  dagen etter. Her har jeg brukt et rundstykke som jeg har delt i to, varmet opp karbonaden 60 sek i micro. Smurt fetaostsaus på rundstykket, hatt litt avokado på og lagt 1/2 karbonade på hver. Smakte VELDIG GODT og holdt meg mett i MANGE TIMER.

Du finner oppskrift på rundstykkene her

Bli medlem for å lese videre

For å lese mer og få tilgang til flere hundre oppskrifter samt andre fordeler.

eller

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste oppskrifter

Skroll til toppen