Forrett med marinerte reker og avokadokrem
Skal du ha gjester? Da ville jeg anbefalt denne 🙂
Rekene er marinert i en asiatisk marinade, mens avokadokremen er en frisk krem med limesmak. Kombinasjonen ble veldig god.
Jeg anbefaler at du starter med denne i god tid. Rekene skal både tine, og marineres, samt at retten skal stå og «sette seg» litt før du serverer.
Meld deg gjerne inn på min lukkede gruppe på Facebook her.
Ønsker du vite mer om eksogene ketoner som setter deg i ketose innen 59 minutter, ta gjerne kontakt med meg på Facebook eller på mail: tone@ketotone.no og jeg skal svare deg på det du lurer på.
Dette trenger du:
- 1 kg reker
- 2 fedd hvitløk, finhakket
- 0,5ts Sriracha
- 0,5ts limesaft
- 0,5ts soyasaus
- skall av 1 lime, revet fint
- 1ts pepper
- 2 avokado
- saft av lime
- 1 fedd hvitløk
- salt og pepper
- salat
- fersk koriander til pynt
Slik gjør du:
- Tin og rens rekene. Tørk de godt og del de i 3.
- Bland marinaden i en bolle og tilsett rekene. La den stå ca 1 time.
- Rens avokadoen og knus den gjerne gjennom en sil. Tilsett ingrediensene og bland godt. Smak den til med salt og pepper.
- Skjær litt salat i fine strimler.
Dandering:
- Bruk gjerne en ring til å forme retten. Se bilder øverst.
- Legg salat i bunnen, så avokadokremen. Klem denne godt ned i salaten. Til slutt legger du på rekene. Klem disse også god ned så det blir «tett».
- Pynt med litt fersk koriander.
NYT et godt KETO måltid 🙂
Ønsker du vite mer om eksogene ketoner som setter deg i ketose innen 59 minutter, ta gjerne kontakt med meg på Facebook eller på mail: tone@ketotone.no og jeg skal svare deg på det du lurer på 🙂