Forrett med marinerte reker og avokadokrem

Forrett med marinerte reker og avokadokrem

Skal du ha gjester? Da ville jeg anbefalt denne 🙂

Rekene er marinert i en asiatisk marinade, mens avokadokremen er en frisk krem med limesmak. Kombinasjonen ble veldig god.

Jeg anbefaler at du starter med denne i god tid. Rekene skal både tine, og marineres, samt at retten skal stå og «sette seg» litt før du serverer.

Denne bruker jeg til å få en fin fasong på retten. 70mm Ø og 60mm høyde
Denne brukes på innsiden av kakeformen

Meld deg gjerne inn på min lukkede gruppe på Facebook her.

Ønsker du vite mer om eksogene ketoner som setter deg i ketose innen 59 minutter, ta gjerne kontakt med meg på Facebook eller på mail: tone@ketotone.no og jeg skal svare deg på det du lurer på.

Dette trenger du:

  • 1 kg reker
  • 2 fedd hvitløk, finhakket
  • 0,5ts Sriracha
  • 0,5ts limesaft
  • 0,5ts soyasaus
  • skall av 1 lime, revet fint
  • 1ts pepper
  • 2 avokado
  • saft av lime
  • 1 fedd hvitløk
  • salt og pepper
  • salat
  • fersk koriander til pynt

Slik gjør du:

  1. Tin og rens rekene. Tørk de godt og del de i 3. 
  2. Bland marinaden i en bolle og tilsett rekene. La den stå ca 1 time.
  3. Rens avokadoen og knus den gjerne gjennom en sil. Tilsett ingrediensene og bland godt. Smak den til med salt og pepper.
  4. Skjær litt salat i fine strimler.

Dandering:

  1. Bruk gjerne en ring til å forme retten. Se bilder øverst.
  2. Legg salat i bunnen, så avokadokremen. Klem denne godt ned i salaten. Til slutt legger du på rekene. Klem disse også god ned så det blir «tett».
  3. Pynt med litt fersk koriander.

NYT et godt KETO måltid 🙂

Ønsker du vite mer om eksogene ketoner som setter deg i ketose innen 59 minutter, ta gjerne kontakt med meg på Facebook eller på mail: tone@ketotone.no og jeg skal svare deg på det du lurer på 🙂

Siste oppskrifter