Flambert indrefilet med svartpeppersaus

Flambert indrefilet med svartpeppersaus

I syden, og spesielt Spania, serveres flambert biff med peppersaus. Dette er imponerende å se på og sausen er VELDIG god.

Jeg har flere ganger laget dette og nå tenkte jeg å vise dere hvordan det gjøres. Det virker jo veldig vanskelig, men faktisk kan alle klare dette 🙂

Det viktigste å tenke på, er at du setter stekepannen vekk fra viften når du skal flambere. Jeg pleier å sette en krakk midt på kjøkkengulvet med en varmebrikke og setter stekepannen på den før jeg tenner på. Flammene blir jo ganske høye med en gang, men slutter å brenne etter 10-15 sek.

Meld deg gjerne inn på min lukkede gruppe på Facebook her.

Hvis du vil vite mer om eksogene ketoner som setter deg i ketose innen 59  minutter, kan du enten sende meg en melding på Facebook, eller sende meg en melding på tone@ketotone.

Bli medlem for å lese videre

For å lese mer og få tilgang til flere hundre oppskrifter samt andre fordeler.

eller

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste oppskrifter

Skroll til toppen