Flambert indrefilet med svartpeppersaus
I syden, og spesielt Spania, serveres flambert biff med peppersaus. Dette er imponerende å se på og sausen er VELDIG god.
Jeg har flere ganger laget dette og nå tenkte jeg å vise dere hvordan det gjøres. Det virker jo veldig vanskelig, men faktisk kan alle klare dette 🙂
Det viktigste å tenke på, er at du setter stekepannen vekk fra viften når du skal flambere. Jeg pleier å sette en krakk midt på kjøkkengulvet med en varmebrikke og setter stekepannen på den før jeg tenner på. Flammene blir jo ganske høye med en gang, men slutter å brenne etter 10-15 sek.
Meld deg gjerne inn på min lukkede gruppe på Facebook her.
Hvis du vil vite mer om eksogene ketoner som setter deg i ketose innen 59 minutter, kan du enten sende meg en melding på Facebook, eller sende meg en melding på tone@ketotone.
Bli medlem for å lese videre
For å lese mer og få tilgang til flere hundre oppskrifter samt andre fordeler.