Estragonmarinert laks med asparges og gressløkdressing

Estragonmarinert laks med asparges og gressløkdressing

Estragon trenger ikke bare brukes til bernaise. Den passer utmerket som marinade også.

Dette er en forrett som smaker utrolig godt. Den er enkel å lage og kan gjøres klar i god tid før gjestene kommer. Aspargesen kan du koke på forhånd og varme opp igjen, ELLER, som jeg liker best, koke den rett før servering. Anrett den varm på laksen.

Meld deg gjerne inn på min lukkede gruppe på Facebook her.

Hvis du vil vite mer om eksogene ketoner som setter deg i ketose innen 59  minutter, kan du enten sende meg en melding på Facebook, eller sende meg en melding på tone@ketotone.

Bli medlem for å lese videre

For å lese mer og få tilgang til flere hundre oppskrifter samt andre fordeler.

eller

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste oppskrifter

Skroll til toppen