Søk

Entrecote stekt i pannen med fløtesaus

Smaker helt fantastisk!

Entrecote stekt i pannen med fløtesaus

Her om dagen fikk jeg tak i noen fileter av entrecote på tilbud. De var nesten gått ut på dato. Jeg mener at biffen blir bedre om den blir liggende litt over datostemplingen. Den blir rett og slett mørere da. 

Det ble den denne gangen også 🙂

Disse biffene var veldig tynne og ble frest på begge sider i pannen på høy varme. Da fikk jeg skorpe, men den rakk ikke å bli grå inni.

Det finnes mye tilbehør man kan bruke til dette. Salat, asparges, sellerirotpurè, sellerirotgrating eller som her, kun brokkoli. ELSKER brokkoli!

Ønsker du vite mer om eksogene ketoner, ta gjerne kontakt med meg på Facebook eller på mail: tone@ketotone.no og jeg skal svare deg på det du lurer på

Dette trenger du:

  • 2-3 skiver entrecote, mine var 1cm tykke, så da ble det 3)
  • salt og pepper
  • godt med meierismør til steking
  • 2dl kremfløte
  • 1ts soyasaus
  • litt chilipulver, jeg tok 0,5 ts
  • 1ts Idun Grov Sennep
  • Kraft fra kjøttet
  • 1 brokkoli
  • Litt revet parmesan på brokkolien

Slik gjør du:

  1. Ha på salt og pepper på begge sider av biffene. Har rikelig smør i pannen og stek de på begge sider på høy varme. Tar ca 1 min på hver side.
  2. Ta de ut og legg de til å hvile på en tallerken.
  3. Hell ut det meste av smøret, om du har mye i pannen.
  4. Tilsett alle ingrediensene unntatt kraften og kok inn. Hell kjøttkraften som har kommet fra kjøttet over i sausen og kok den ned til ønsket tykkelse. 
  5. Smak til med salt og pepper.
  6. Kok brokkolien i lettsaltet vann.
  7. Riv litt parmesan over brokkolien

NYT et godt KETO måltid 🙂

Ønsker du vite mer om eksogene ketoner, ta gjerne kontakt med meg på Facebook eller på mail: tone@ketotone.no og jeg skal svare deg på det du lurer på 🙂

Smaker helt fantastisk!
Smaker helt fantastisk!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste oppskrifter