Den beste tiramisu på keto

Den beste Tiramisu på keto

Dette er etter min smak den beste tiramisu du kan spise på keto. En tiramisu helt blottet for sukker! Denne kan du fint spise om du fokuserer på å leve ketogent. Kaken er luftig og glutenfri og fyllet er en kremet og smaksrik maskarponekrem. Det må i tillegg sies at det er litt mørk rom i kaken 🙂

Rom inneholder IKKE karbohydrater, men alkoholen inneholder kalorier 🙂

Jeg har egentlig aldri laget tiramisu før på den tradisjonelle måten. Synes det har virket som så mye jobb. Så kom jeg på at det må jo være enklere når man lever ketogent? Lage en kake som er saftig og dynke den i kaffe/rom i stedet for å legge fingerkjeks i kaffe til den er gjennomfuktet?

Og ja, det ble skikkelig enkelt og godt, og det fine med denne tiramisuen, er at den tar bare 15 minutter å sette sammen.

La kaken stå kjølig i 1-2 timer før du serverer den, da setter smakene seg i kaken.

Ferdig montert tiramisu kan oppbevares i kjøleskap i opp til 5 dager. Du kan også fryse den ned i en beholder med lokk. Da bør den spises innen 8 uker.

Dette er den perfekte dessert når du skal ha gjester. Den går relativt raskt å lage og du kan lage den på forhånd, ha den i kjøleskapet og blir det rester, kan du fryse de ned til en annen gang du ønsker noe godt til kaffen 🙂

Jeg har her laget bunn til 8 personer. Formen er ca 20×20 cm.

Meld deg gjerne inn på min lukkede gruppe på Facebook her.

Hvis du vil vite mer om eksogene ketoner som setter deg i ketose innen 59  minutter, kan du enten sende meg en melding på Facebook, eller sende meg en melding på tone@ketotone.no

Bli medlem for å lese videre

For å lese mer og få tilgang til flere hundre oppskrifter samt andre fordeler.

eller

6 hendelser på “Den beste tiramisu på keto”

    1. Hei Arne,
      dette er veldig rart. OG det er bare på denne oppskriften at noen skriver at de ikke kan se ingrediensene.
      Det var en som foreslo å bruke Google Chrome. Har du forsøkt det?

  1. Hei, har prøvd både Firefox, Chrome og Edge med samme resultat.
    Direkte kopi fra din side:

    “Dette trenger du:
    Kaken:

    Kaffeblanding til dynking:
    0,5dl espresso eller annen sterk kaffe
    1ss mørk rom eller brandy
    Mascarpone fyll til halve kaken:
    1 boks mascarpone, romtemperert
    1dl kremfløte
    60g bakesukker
    1ts vaniljeessens
    Pynt:
    ca 1ss bakekakao
    Litt bær”

    Ser ut som om ingrediensene til kaken har fallt ut.

    1. Fremdeles veldig rart, jeg ser hele oppskriften. Har testet flere maskiner her. Uansett, her er ingrediensene. Håper den smaker godt:
      Kaken:

      2,5 dl mandelmel, finmalt
      50g Finesse Bakesukker
      15g kokosmel
      0,5ts bakepulver
      2 store egg, romtempererte
      100g smeltet meierismør, smeltet
      0,5dl kremfløte
      0,5ts vaniljeekstrakt
      Kaffeblanding til dynking:

      0,5dl espresso eller annen sterk kaffe
      1ss mørk rom eller brandy
      Mascarpone fyll til halve kaken:

      1 boks mascarpone, romtemperert
      1dl kremfløte
      60g bakesukker
      1ts vaniljeessens
      Pynt:

      ca 1ss bakekakao
      Litt bær

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste oppskrifter

Skroll til toppen