Camillas keto hamburgerbrød med havrefiber
Hamburger med hamburgerbrød tror du kanskje er vanskelig å lage når man spiser keto? Det er det ikke.
Det finnes mange varianter av keto hamburgerbrød man kan lage. Her har jeg laget Camillas hamburgerbrød fra @ketotrondheim
Dette er det beste hamburgerbrødet til nå. Skikkelig mettende, da, så det er ikke sikkert du orker et helt 🙂
Her er forslag til hamburgere.
Jeg fokuserer på riktig ingredienser og at alt er laget fra bunnen. Det er noe av det viktigste for meg, og kun rene produkter.
Ønsker du vite mer om eksogene ketoner, ta gjerne kontakt med meg på Facebook eller på mail: tone@ketotone.no og jeg skal svare deg på det du lurer på 🙂
Dette trenger du:
- 1dl cottage cheese
- 4 egg, Large fra rosa eske Kiwi
- 1ss olje
- 40g havrefiber
- 15g sesammel
- 10g sesamfrø + noen ekstra til toppen
- 3ts fiberhusk
- 1,5ts bakepulver
- 0,5ts Finesse Bakesukker (eller Tagatesse)
- 0,25ts salt
Slik gjør du:
- Sett ovnen på 180 grader.
- Blend cottage cheese, egg og olje med en stavmikser.
- Ha i resten av ingrediensene i en bakebolle og bland godt. Ha i det våte og bland det sammen. Deigen skal være litt fuktig.
- La hvile i 5 minutter.
- Ha olje på hendene og del deigen opp i 6 like store boller. Fordel bollene på et brett med bakepapir og press hver bolle ut så de har en tykkelse på 1-2 cm.
- Strø over litt sesamfrø på toppen og stek i ovnen i ca 15 minutter.
- Da skal de ha fått en gylden farge og de skal være luftige og fine inni.
Ønsker du vite mer om eksogene ketoner, ta gjerne kontakt med meg på Facebook eller på mail: tone@ketotone.no og jeg skal svare deg på det du lurer på 🙂