Brokkolisalat med ristede gresskarkjerner og bacon

Brokkolisalat med ristede gresskarkjerner og bacon

Dette er en veldig enkel rett å lage. Tar kort tid og smaker veldig godt. 

Du kan lage den som tilbehør til grillen eller som her, med varmrøkt pepperlaks. Du kan også lage den og ta med som lunsj eller liknende.

PS! Jeg veier alltid grønnsakene ETTER jeg har renset dem.

Meld deg gjerne inn på min lukkede gruppe på Facebook her.

Hvis du vil vite mer om eksogene ketoner som setter deg i ketose innen 59  minutter, kan du enten sende meg en melding på Facebook, eller sende meg en melding på tone@ketotone.

Dette trenger du:

  • 1dl seterrømme
  • 2ss majones
  • 1 fedd hvitløk
  • 0,5ts salt
  • 0,5ts pepper
  • 0,25ts finesse bakesukker
  • 1 liten brokkoli
  • salat, jeg brukte en pose baby leaf
  • 4-6 cherry tomater
  • 0,5 agurk
  • 1 liten purreløk
  • alt litt fetaost
  • 1 pakke bacon
  • 1dl gresskarkjerner
  • ev litt olje til steking
Herlig sommer mat på terrassen!

Slik gjør du:

  1. Bland sammen ingrediensene til dressingen i en bolle.
  2. Stek bacon og gresskarkjerner.
  3. Kutt opp de andre ingrediensene i passe biter og bland i dressingen.
  4. Ha bacon og gresskarkjerner over til slutt.

NYT et godt KETO måltid 🙂

Ønsker du vite mer om eksogene ketoner som setter deg i ketose innen 59 minutter, ta gjerne kontakt med meg på Facebook eller på mail: tone@ketotone.no og jeg skal svare deg på det du lurer på

Siste oppskrifter