Bringebær keto dessert med keto granola

Bringebær keto dessert med keto granola

Bringebær keto dessert med keto granola og krem

Når du skal ha gjester 🙂

Bringebær keto dessert er en variant av tilslørte bondepiker. Siden man ikke spiser brødsmuler når man lever keto, har jeg har heller laget en granola med nøtter og kokosflak. Du kan også ha i litt kokosmasse om du ønsker det.

Denne desserten er frisk i smaken, men et lite krønsj, og og med krem, blir dette en kjempe god dessert.

Dette blir er frisk og herlig avslutning på en god middag med venner 🙂

Dette trenger du:

Keto Granola:
  • 1,5dl kokosflak, ikke tilsatt sukker
  • 1,5dl hakkede valnøtter
  • 1,5dl hakkede mandler
  • 1ss kokosmasse (kan sløyfes)
Bringebærsaus:
  • 2,5dl bringebær
  • litt søtning, f eks tagatesse
  • noen friske bringebær til pynt
Keto pisket krem:

2,5dl fløte

Slik gjør du:

  1. Grovhakk valnøtter og mandler og stek de litt i en stekepanne. Avkjøl.
  2. Bland nøtter og kokosflak i en bolle.
  3. Rør sammen bringebær og søtning i en bolle. Jeg bruker tagatesse her. Smak det til så du får en passe søt og frisk smak.
  4. Pisk kremen stiv.
Montering:
  1. Ta fra 4 rødvinsglass eller annen dessertskål.
  2. Fordel ingrediensene slik:
  3. Granola, pisket krem, bringebærsaus. Ta gjerne 2 lag med dette og avslutt med pisket krem. Pynt med friske bringebær.

Siste oppskrifter