Blomkålrisotto med parmesan og sopp

Blomkålrisotto med parmesan og sopp

Risotto er i utgangspunktet en rett i kjærlighetens tegn. Man må røre i risottoen i 20 minutter 🙂

Her har dere en versjon som jeg mener er like god som risotto med ris 🙂

Jeg rører like lenge, noe jeg faktisk ikke trodde jeg trengte, siden blomkål koker ferdig fortere enn ris, men den gang ei…

Den får en perfekt konsistens og smaken er helt UTROLIG GOD!!!

Jeg bruker vanligvis bare blomkål som jeg deler i skiver og så finkutter, men du kan også bruke en pose med blomkålris fra butikken.

Denne passer perfekt til andebryst og confitert andebryst eller andebryst.

 

Meld deg gjerne inn på min lukkede gruppe på Facebook her.

Hvis du vil vite mer om eksogene ketoner som setter deg i ketose innen 59  minutter, kan du enten sende meg en melding på Facebook, eller sende meg en melding på tone@ketotone.no

Bli medlem for å lese videre

For å lese mer og få tilgang til flere hundre oppskrifter samt andre fordeler.

eller

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste oppskrifter

Skroll til toppen