Bærpai med keto krokanis
Skal du ha gjester og ønsker å lage noe veldig friskt og godt? Da er denne bærpaien tingen for deg.
Isen tar jo lenger tid å lage, så skal du ha is til, bør du beregne å starte med isen ca 5t før du skal servere paien ELLER lage den dagen i forveien.
Velger du blåbær, vil jeg si at denne ikke er helt keto, men mer lavkarbo, da det blir ca 10g karbohydrater pr person.
Dette trenger du:
- 500g bær, stikkelsbær, bringebær og bjørnebær har minst karbohydrater
- 1ss finesse bakesukker (2ss på stikkelsbær)
Topping:
- 150g smeltet meierismør
- 150g mandler, finhakket
- 50g finesse bakesukker
- 50g mandelmel
- 50g kokosmel
Slik gjør du:
- Ha bærene i en ildfast form. Formen skal være så stor at bærene dekker bunnen og det gjør ikke noe at de ligger i 2 høyder med bær. Strø over bakesukker.
- Finhakk mandler. Smelt smøret. Bland alle de tørre ingrediensene med smøret til en fin deig.
- Bruk en slikkepott og fordel toppingen over blåbærene så du dekker disse.
- Stekes på 180 grader varmluft i 20 min. Øk varmen til 220 grader og stek 10 min til.
Serveres med is 🙂