Bærpai med keto krokanis

Bærpai med keto krokanis

Skal du ha gjester og ønsker å lage noe veldig friskt og godt? Da er denne bærpaien tingen for deg.

Isen tar jo lenger tid å lage, så skal du ha is til, bør du beregne å starte med isen ca 5t før du skal servere paien ELLER lage den dagen i forveien.

Velger du blåbær, vil jeg si at denne ikke er helt keto, men mer lavkarbo, da det blir ca 10g karbohydrater pr person.

Klar for ovnen

Dette trenger du:

  • 500g bær, stikkelsbær, bringebær og bjørnebær har minst karbohydrater
  • 1ss finesse bakesukker (2ss på stikkelsbær)

Topping:

  • 150g smeltet meierismør
  • 150g mandler, finhakket
  • 50g finesse bakesukker
  • 50g mandelmel
  • 50g kokosmel

Slik gjør du:

  1. Ha bærene i en ildfast form. Formen skal være så stor at bærene dekker bunnen og det gjør ikke noe at de ligger i 2 høyder med bær. Strø over bakesukker.
  2. Finhakk mandler. Smelt smøret. Bland alle de tørre ingrediensene med smøret til en fin deig.
  3. Bruk en slikkepott og fordel toppingen over blåbærene så du dekker disse.
  4. Stekes på 180 grader varmluft i 20 min. Øk varmen til 220 grader og stek 10 min  til.

Serveres med is 🙂

Siste oppskrifter