Bacalao med lettsaltet torsk alla Ketotone

Bacalao med lettsaltet torsk alla Ketotone

Bacalao betyr torsk på Spansk og Portugisisk. Både saltet og tørket, men også fersk torsk heter bacalao der.

Det sies at i Portugal er du ingen god husmor hvis ikke du kan lage en ny variant med bacalao hver dag i 365 dager!!

Med andre ord en tradisjonsrett der altså. Den lages jo vanligvis på klippfisk som vannes ut. Det legges lagvis poteter og løk i skiver sammen med utvannet klippfisk.

Her har jeg valgt en enklere variant, MEN den smaker ikke noe dårligere for det.
Sausen lages for seg.

Det er kun 12g karbohydrater pr person!!

Poteter er byttet ut med sellerirotpurè tilsatt hvitløksmajones.
Klippfisken er byttet ut med lettsaltet torsk som er trukket i vann til den akkurat flaker seg.

Dette er en perfekt middag å be gjester på. Du vil garantert få mange gode ord for nydelig mat!!

Meld deg gjerne inn på min lukkede gruppe på Facebook her.

Hvis du vil vite mer om eksogene ketoner som setter deg i ketose innen 59  minutter, kan du enten sende meg en melding på Facebook, eller sende meg en melding på tone@ketotone.no

Bli medlem for å lese videre

For å lese mer og få tilgang til flere hundre oppskrifter samt andre fordeler.

eller

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste oppskrifter

Skroll til toppen