Andebryststek med fløtesaus og knutekålpurè

Andebryststek med fløtesaus og knutekålpurè

Kaloriinnhold regnet pr person.

Andebryststek med fløtesaus og knutekålpurè

Du har kanskje ikke hørt om andebryststek før? Dette er skroget inkludert begge bryst og vingene, lårene er tatt av.

Jeg vet ikke om du får tak i dette i Norge, men tar du ColorLine, har de denne på taxfree. Den komme i frossen tilstand.

Fløtesausen i denne oppskriften, passer veldig bra til and. Den er litt syrlig, men smaker likevel av god andekraft.

Dette blir det god keto mat.

Nå kan det se ut som at dette blir mye kjøtt pr person, men husk at det kun er andebryst som skal spises. Bena og skroget veier en del, men spises jo ikke.

Bli medlem for å lese videre

For å lese mer og få tilgang til flere hundre oppskrifter samt andre fordeler.

eller

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste oppskrifter

Skroll til toppen