Andebryst med rosenkål og bacon keto

Andebryst med rosenkål og bacon

I dag laget vi andebryst med rosenkål og bacon. I tillegg hadde vi en sellerirotpuré og en nydelig saus.

Som du sikkert har skjønt, så er vi veldig glad i andebryst, men dette er veldig dyrt i Norge, synes jeg. Hvis du har mulighet til å dra til Sverige på Harrytur eller med Color Line til Danmark eller Tyskland, kan du kjøpe det mye billigere der.

Jeg hamstrer andebryst hver gang jeg kan.

Dette er skikkelig keto mat. Rent kjøtt, men samtidig er god stekeskorpe med fett som blir crispy.

Den siste tiden har andebrystene vi har kjøpt vært litt seige om vi bare har stekt dem. Derfor velger jeg å ha dem is sous vide før jeg steker dem.

Sous Vide er en behandlingsform som brukes ofte på restauranter. Man legger kjøttet i vakuum og har det i vannbad. Her har jeg brukt 55 grader.

Hvis du ikke har sous vide, kan du steke brystet ca 8-10 min på skinnsiden og ca 4 min på andre siden. Sett den etterpå inn i ovnen på 55 grader.

Meld deg gjerne inn på min lukkede gruppe på Facebook her.

Hvis du vil vite mer om eksogene ketoner som setter deg i ketose innen 59  minutter, kan du enten sende meg en melding på Facebook, eller sende meg en melding på tone@ketotone.

Bli medlem for å lese videre

For å lese mer og få tilgang til flere hundre oppskrifter samt andre fordeler.

eller

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste oppskrifter

Skroll til toppen