Alt-i-ett panne med kylling og kokos
En alt-i-ett panne med kylling og kokos lages rett i stekepannen og du bruker kanskje 30 minutter før den er ferdig. Jeg går aldri lei av å lage lettvinte middagsretter på keto. Høres ikke det greit ut?
Start med å finne frem alt og del opp som forklart. Så er det bare å dure i vei 🙂
Jeg har flere liknende oppskrifter inne på siden her, men med litt andre smaker.
https://www.ketotone.no/kylling-i-kremet-saus-med-sitron-og-hvitlok/
eller https://www.ketotone.no/kylling-overlar-stekt-i-urter-med-flotesaus/
Meld deg gjerne inn på min lukkede gruppe på Facebook her.
Hvis du vil vite mer om eksogene ketoner som setter deg i ketose innen 59 minutter, kan du enten sende meg en melding på Facebook, eller sende meg en melding på tone@ketotone.no
Dette trenger du:
- 2 pakker Prior kylling overlår med skinn
- salt, pepper og curry for krydring av kyllingen
- 2-3 sjampinjong, delt i båter
- 2 hvitløksfedd, finhakket
- 1 rød chili, finhakket med frø
- 1 boks kokosmelk
- 1dl kremfløte
- 1 liten bunt brokkoli, delt i små buketter, stilk skrelt og delt i skiver
Slik gjør du:
- Krydre kyllingen på begge sider. Stek den på middels varme til du har god farge. Det er ikke viktig at den er gjennomstekt, da den skal koke i sausen senere.
- Ta kyllingen over på en tallerken.
- Stek sjampinjong, hvitløk og chili i noen minutter.
- Tilsett kokomelk og fløte. La koke i 5 minutter. Smak til sausen men pepper og salt.
- Legg kjøttbitene tilbake i pannen og fordel brokkolibiten innimellom. Sett på lokk og la koke forsiktig i 10 minutter. Ta av lokket og kok i 5 min til.
Serveres med en gang 🙂
Meld deg gjerne inn på min lukkede gruppe på Facebook her.
Hvis du vil vite mer om eksogene ketoner som setter deg i ketose innen 59 minutter, kan du enten sende meg en melding på Facebook, eller sende meg en melding på tone@ketotone.no